Λ. Μπακάλης: Προσεκτικοί και στα 90′

Το Βελούχι αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (15/10, 16.00) στο Καρπενήσι ο Γ.Σ. Αλμυρού, με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και πρώτη εκτός έδρας. Απέναντι στο Βελούχι θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αλλά η αποστολή του δεν θα είναι απλή, όπως δήλωσε

στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης: «Κανένα παιχνίδι της κατηγορίας δεν είναι εύκολο, ούτε υπάρχει κάποιο που κερδίζεται χωρίς να πρέπει να αποδώσει κανείς το 100% των δυνατοτήτων του. Μάλιστα αυτό με το Βελούχι έχει δύο επιπλέον λόγους που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας. Ο ένας αφορά τον πλαστικό τάπητα του γηπέδου με τον οποίο οι αντίπαλοι είναι περισσότερο εξοικειωμένοι και ο άλλος έχει να κάνει με την ψυχολογία τους, αφού εκεί κέρδισαν τον Ολυμπιακό.
Πάντως, καλή ψυχολογία έχουμε και εμείς μετά τη νίκη μας επί του Οπούντιου, αλλά οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και στα 90 λεπτά, αν θέλουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε εφόσον πραγματοποιήσουμε εμφάνιση ανάλογη της αξίας μας ως ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις