Νικητής… από ημίχρονο ο Ηρακλής

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2018 ο Ηρακλής, κερδίζοντας στο Βασδέκειο την Αγία Παρασκευή με 2-0 κι ολοκήρωσε ταυτόχρονα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.

Το “καθαρό” σκορ, ενδεχομένως να δώσει στην ομάδα του Δημήτρη Κόφφα πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση διεξήχθη κι έληξε σε απόλυτα φιλικό κλίμα κι αυτό έχει τη δική του αξία, λόγω της βαθμολογικής σημασίας που είχε το συγκεκριμένο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχαν και τα δύο τέρματα τους. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου η ομάδα του Ηρακλή έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Ασλάνογλου στο 40΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος και περίμεναν ακόμα μία ευκαιρία για να “χτυπήσουν” στην κόντρα, κάτι που τελικά δεν έγινε.
Από την άλλη πλευρά η Αγία Παρασκευή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, επιχείρησε να ανεβάσει το παιχνίδι στο μισό κομμάτι του γηπέδου στο οποίο επιτίθονταν, ωστόσο δεν παρήγαγε τη “μεγάλη” φάση και φυσικά μη έχοντας σκοράρει, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 2-0.
Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο 7’ και στο 17’ με παρόμοιο τρόπο, όταν στην πρώτη περίπτωση ο Σπύρος Νούσιας και στη δεύτερη περίπτωση ο Ασλάνογλου με διαγώνια σουτ παραβίασαν την εστία του Τσιτσιρίκου.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Πάντσιος, Μάρκος, Γεωργουλάκος, Στρούγκης, Μπέσσας, Ασλάνογλου, Γκάγκας, Νούσιας, Μπάμπα (60’ Κεμάλι), Τανός (92΄Μακρής)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος (46’ Κατσαγεωργίου), Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Γιαννούλας, Μπόλης, Τσίλογλου, Καραγιάννης, Τρίμης (60’ Στραβέλας), Σαμαράς (46’ Μαλακασιώτης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις