Νίκησε… με το “κεφάλι” ο Σαρακηνός

Νίκη στα τελευταία λεπτά για τον Σαρακηνό που επικράτησε του Ανθιμου Γαζή με 2-0 σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δημητρίας.  Το παιχνίδι  που εξελίχθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου, ήταν κλειστό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Πολύ σημαντική η αλλαγή του Θάνου,  για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού από δύο δικές του εκτελέσεις στημένων και δύο κεφαλιές που ακολούθησαν, έλυσαν το “γόρδιο δεσμό” για τους φιλοξενούμενους.
Δύο καλές φάσεις στο ενεργητικό τους είχαν οι γηπεδούχοι, από μια σε κάθε ημίχρονο. Στο 40’ ο Δημόπουλος βρέθηκε μόνος, αλλά πέταξε την μπάλα πολύ άουτ και στο 70’ συνδυασμός των Κατσικαδάμου, Μπακογιάννη κι Αλεξίου ανακόπηκε στο ύψος του πέναλτι από τους αμυντικούς του Σαρακηνού, πριν προκύψει κίνδυνος για την εστία τους.
Πολλά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι γηπεδούχοι, καθώς κατά την άποψή τους δόθηκαν πολλά φάουλ υπέρ του Σαρακηνού, όταν σε  παρόμοιες περιπτώσεις εκείνοι δεν πήραν αυτά που τους αναλογούσαν, όπως υποστήριξαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ως παράδειγμα της εις βάρος τους διαιτησίας αναφέρουν την περίπτωση του πρώτου γκολ του Σαρακηνού, όπου άουτ μετατράπηκε σε κόρνερ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.
Το 0-1 έγινε στο 79’ από εκτέλεση κόρνερ του Θάνου και κεφαλιά του Καλαμάτα και το 0-2 έγινε στο 88’ με τον ίδιο εκτελεστή, σε φάουλ αυτή τη φορά και κεφαλιά του Κοντοβά.
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαρίφης, Βούλγαρης, Αλεξίου, Αντζούρης, Κωστάκης, Γκιόσα (80’ Ταφίλης), Κατσικαδάμος, Μπρισμπέος (70’ Σαραφίδης), Μπακογιάννης, Παπαδόπουλος (80’ Ασντιάι), Δημόπουλος (75’ Παρασκευάς)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Μαστακούλης (68’ Θάνος), Στεργιόπουλος, (68’ Ρέλλος), Ηλ. Ρακής, Γιαμαλής,  Καλαμάτας, Σιγαλάκος, Κοντοβάς, Χρ. Γκάμπας (86’ Αγερώτης), Β. Ρακής (78’ Δ. Γκάμπας),  Μελίσσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις