Έ”Χ”ασε βαθμούς στη Σκιάθο ο Διαγόρας…

Απώλεια βαθμών για την ομάδα του Διαγόρα που ήρθε ισόπαλος 1-1 στο νησί, με την ομάδα της Σκιάθου. Πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν, πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους στο β’ μέρος της αναμέτρησης.

Ιδιαίτερα άτυχοι στο γκολ της ισοφάρισης οι Σκιαθίτες, αφού τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας τους και δεν είχε τη δυνατότητα να αποσοβήσει τον κίνδυνο, καθώς πάνω στην έξοδο υπέστη τράβηγμα στη μέση με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.
Για καθαρή περίπτωση πέναλτι κάνουν λόγω οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Τζελάι (5΄), ενώ εκτός των λοιπών φάσεων δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Γουτούλη  εκτός περιοχής (60’), που έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών του Νικολαΐδη.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 25΄ με τον Γραβάνη που έγινε κάτοχος της μπάλας από διώξιμο των αντιπάλων.
Στο 45’ ισοφάρισε ο Διαγόρας, όταν έγινε βαθιά μπαλιά από τον Κουβελά, ο τερματοφύλακας Παπάρας ενώ επιχειρούσε έξοδο υπέστη τράβηγμα στη μέση με αποτέλεσμα να μείνει ακίνητος κι έτσι ο Πάσχος ανενόχλητος έκανε το 1-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου. Σ’ αυτό το σημείο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Στο β΄ μέρος εκτός από το δοκάρι ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους υπήρξαν δυο φορές με τον Κουβελά, που απέκρουσε ο Νικολαίδης, στο διάστημα 70’-85, ενώ εξ’ επαφής κεφαλιά του Πάσχου  χαμηλά στη γωνία, αποκρούστηκε και πάλι από τον Νικολαΐδη.
Στο 93’ οι γηπεδούχοι παραλίγο να πάρουν τη νίκη, όταν ο  Φιλιππούλης έφυγε από το χώρο του κέντρου, φτάνοντας στην αντίπαλη εστία πλάσαρε, όμως σωτήρια ο Β. Βουραζέρης έπεσε στην αριστερή πλευρά του κι απέκρουσε.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας (45΄ λ. τρ. Νικολαΐδης), Τουρναβίτης, (60’ Αλ. Τζελάι), Γραβάνης, Νασιάκος ( 70’ Γ. Γιαουράκης), Ελ. Πρίφτι, Μπρέγκου, Τάσος, Σιδηρόπουλος, Χισάι, Φιλιππούλης, Χρ. Τζελάι (46’ Καμπουρέλης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: B. Βουραζέρης, Φαράντος, Δημητριάδης, Κ. Καραπλιάγκος, Πρασάς, Ν. Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καλιακούδας, Πάσχος, Καναβός (80’ Τρελόπουλος,) Καραμανλής (56΄ Γουτούλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις