Άξιοι εκπρόσωποι Θεσσαλίας οι Παίδες της Νίκης

Τη 2η θέση στην κατηγορία τους κατέκτησαν οι «μικροί» της Νίκης στο πανελλήνιο τουρνουά 5x5, “CocaColaCup” χάνοντας στον τελικό από τους εκπροσώπους της περιφέρειας Ιωαννίνων με σκορ 2-1. Το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων είχε ως αποτέλεσμα τους τραυματισμούς των Κουτσούκη στο πρώτο ημίχρονο και των Τσιανάκα και Δημουλά στο δεύτερο. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν με 2-0, οι Μαγνησιώτες μείωσαν με τον Τσιανάκα, πίεσαν για την ισοφάριση, όμως αυτή δεν ήρθε παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Για να φτάσει στον τελικό η εκπρόσωπος της Θεσσαλίας, αποτελούμενη από οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων της Νίκης Βόλου, χρειάστηκε να αποκλείσει στα ημιτελικά τον «Πανσερραϊκό» κερδίζοντάς τον στα πέναλτι.

Αλέξανδρος Σιώμος, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Γιάννης Κουτσούκης, Γιώργος Μόσχοβος, Βαγγέλης Ράπτης, Θοδωρής Κουκουτής, Θανάσης Χάνος και Βασίλης Δημουλάς φορώντας σε κάθε ευκαιρία τη φανέλα με την άπτερο Νίκη στο στήθος, έκαναν υπερήφανους όχι μόνο τους δικούς τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό τους σε κάθε τους βήμα, αλλά και τους απανταχού Νικιώτες, που βλέπουν πως η Νίκη έχει μέλλον και είναι λαμπρό. Αρκεί να αξιοποιηθεί με μακροχρόνιο σχεδιασμό και όχι με ευκαιριακούς και πρόχειρους χειρισμούς.

Για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας αυτών των παιδιών αρκεί να αναφέρουμε μερικά νούμερα που αφορούν το τουρνουά. Δύο χιλιάδες παιδιά δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά που διεξήχθη σε 14 πόλεις. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αρκετοί διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Το έπαθλο για την μεγάλη κατηγορία (18-19 ετών) ήταν ένα ταξίδι στη Μαδρίτη και προπόνηση με τη Ρεάλ.

Σε αναμονή για τον τελικό με την εκπρόσωπο της περιφέρειας Ιωαννίνων. Δεν λείπουν τα κασκόλ και οι σημαίες της Νίκης.

 

Με φανέλες της Νίκης και απανταχού παρών τον Μανόλο

 

Συγγενείς και φίλοι κοντά στην ομάδα

 

Η νίκη που τους έφερε στα ημιτελικά του τουρνουά αφιερωμένη στον συμπαίκτη τους Θανάση Χάνο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις