Ξηροφώτος: «Όλοι χαρούμενοι»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Στέφανος Ξηροφώτος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ όπου η Νίκη Βόλου επικράτησε του ΝΠΣ Βόλος με σκορ 3-2. Ο εκπρόσωπος του τεχνικού τιμ των κυανολεύκων τόνισε έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του ήταν πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και πήραν δίκαια τη νίκη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Για εμάς το προπονητικό τιμ, για τους ποδοσφαιριστές, για τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης μας, όπως επίσης και για τη διοίκηση που έχει δημιουργήσει μία πολύ οργανωμένη ομάδα, είναι μία χαρούμενη μέρα. Έγινε ένα καλό, ανοιχτό κι ανταγωνιστικό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ήμασταν λίγο πιο καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ίσως πιο τυχεροί στο τέλος και κερδίσαμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έχουμε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί. Θέλω να πω για την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος πως είναι μία πολύ καλά δουλεμένη επιθετικά ομάδα και σήμερα από την αρχή της σεζόν είναι η πρώτη φορά που δεχθήκαμε δύο γκολ. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Για το «μυστικό» του τεχνικού τιμ που έχει ως αποτέλεσμα να μην χάσει η Νίκη από τον ΝΠΣ Βόλος στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις

«Αυτές οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες του ομίλου μας. Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να έρθει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Μπορεί να παίξει ρόλο ακόμη και η τύχη. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα τρία παιχνίδια, δείξαμε καλό πρόσωπο και πήραμε καλά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει “μυστικό”. Οι παίκτες έπαιξαν συγκεντρωμένοι και ήμασταν καλύτεροι»

Για την άποψή του για την αποβολή του Ντινιωτάκη

«Γενικά, ήταν μία καλή διαιτησία. Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ένας άνθρωπος που τον σέβομαι. Για την φάση της αποβολής, επειδή ήταν μπροστά μου, θεωρώ πως δεν ήταν κάρτα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Γενικά, η διαιτησία ήταν καλή και ο θεωρώ τον διαιτητή πολύ καλό»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις