“Νοκ άουτ” ο Ευθυμιάδης στον Ολυμπιακό Βόλου

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Οπούντιο. Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, δεν μπόρεσε ούτε χθες Παρασκευή να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα (αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του) και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Φώτης Καραγκιολίδης, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Ο Κλεβί Κόλα θα μείνει εκτός αποστολής για ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση με τον Ρήγα Φεραίο. Η έφεση που κατέθεσε η ομάδα του Βελεστίνου, κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπή της ΕΠΟ, θα συζητηθεί την προσεχή Τρίτη 20/3 από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Επίσης, δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Γιώργος Μέμμος, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία (παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη στο κέντρο εκπαιδεύσεως στη Θήβα).

Επιστρέφει από τιμωρία ο Σάκης Σάββας, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα, ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, καθώς θα δούμε τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, βάσει των πλάνων που έχει σχεδιάσει για το παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις