Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική περίοδος στην Α1 ΕΣΚΑΘ και στον 1ο όμιλο ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στην ουρά της βαθμολογίας. Κι αυτό γιατί ο πρώτος Ολυμπιακός και ο δεύτερος ΓΣ Βόλου, που φιλοξενούν τον ΓΣ Αλμυρού και τον Κεραυνό αντίστοιχα, έχουν ήδη εξασφαλίσει τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Σίγουρα τελευταίος είναι ο Φοίβος, ο οποίος υποβιβάζεται και μένει να δούμε ποιος θα τον ακολουθήσει στην Α2. Οι προτελευταίοι των δύο ομίλων θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπαράζ για τη σωτηρία, με την Ανάληψη και την Αγριά BC να θέλουν να αποφύγουν την 9η θέση.

Τον πρώτο λόγο έχουν οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον Ίωνα εκτός έδρας και αν κερδίσουν παραμένουν στην κατηγορία, αφού υπερτερούν των νεοφώτιστών στην ισοβαθμία. Από την πλευρά της η ομάδα του Λευτέρη Κατσαλή ελπίζει να νικήσει σήμερα την ΑΕΒΔ και να χάσει η Ανάληψη, προκειμένου να αποφύγει το μπαράζ.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχει ως εξής:
Α1 ΕΣΚΑΘ
1ος όμιλος
Σάββατο 31/3
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 17.00 ΓΣ Βόλου-Κεραυνός, διαιτητές: Μπουγλός Ι., Τσάλας Ι., γραμματεία: Μαρούσος, Θεοφανίδου, Ανδριοπούλου.
Κλ. Ν. Ιωνίας 19.00 ΑΕΒΔ-Αγριά, διαιτητές: Τζαφλέρης, Καλογερόπουλος, γραμματεία: Βενετσάνος, Μαυρομιχάλης, Βελεντζάς.
ΕΑΚ Βόλου 19.00 Ολυμπιακός Β.-ΓΣ Αλμυρού, διαιτητές: Παργιανόπουλος, Μπουγλός Π., γραμματεία: Πεγιούκα, Γκαλίδη, Πολύζος.
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 19.00 Ίωνας-Ανάληψη, διαιτητές: Ζαχαρής, Τσουμαχίδης, γραμματεία: Μαριτσούδη, Τσιργούλα, Σακελλαροπούλου.
Κυριακή 1/4
ΕΑΚ Λάρισας 17.30 Σπάρτακος-Φοίβος, διαιτητές: Βόντζα, Παπαπρίλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις