Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική Μπάσκετ ΕΣΚΑΘ Δύο νίκες και μία ήττα για τις Μικτές της ΕΣΚΑΘ (pics)

Δύο νίκες και μία ήττα για τις Μικτές της ΕΣΚΑΘ (pics)

Με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική για τις Μικτές Ομάδες της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με αντιπάλους τις αντίστοιχες Μικτές των Ενώσεων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ) που κατεβαίνουν μαζί στο Πρωτάθλημα Ενώσεων που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ.

Στους αγώνες, που έγιναν το Σάββατο 10/2 στην Λάρισα, η ομάδα των Αγοριών Κ15 κέρδισε με 75-62 την πολύ καλή ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ όπως επίσης και η Μικτή Κοριτσιών που κέρδισε με 50-49, παρά τις σημαντικές ελλείψεις που είχε λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού Βόλου στο Φάιναλ-Φορ του Τουρνουά Ανερχόμενα Αστέρια Γυναικών (W Rising Star) που πραγματοποιείται το ίδιο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Η ομάδα των Αγοριών Κ16 δεν τα κατάφερε παρά το πολύ καλό ξεκίνημα και ηττήθηκε με σκορ 65-76.

Τα αποτελέσματα :

ΕΣΚΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ  (Κ15) 75-62

ΕΣΚΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ  (Κ16) 65-76

ΕΣΚΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ)  50-49

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΕΣΚΑΘ Κ16 (Σταυρόπουλος – Γιασάρης) : Μαλακός Κ., Τριανταφυλλίδης, Παπαΐωάννου. Καλογριανίτης, Παρασκευόπουλος, Κοτρώτσιος, Ζήλος, Ντούσιος, Ρήγας, Κόμτσιας, Βαρέτας, Πλατανιάς.

 

ΕΣΚΑΘ Κ15 (Γιασάρης – Σταυρόπουλος) : Νούσιος, Μάνης, Πανταζόπουλος, Ντάλας, Χριστοδούλου, Πηλίτσης, Παπαμήλιος, Πέτρου, Πέρκας, Μπατατέγας, Νικηφοράτος, Φωτεινάκης.

 

ΕΣΚΑΘ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ16/Κ15 (Αραπατσάνη) : Μαντζανά, Ζιώγα, Σδρόλια, Πέρκα, Καλφούντζου,  Νικολακάκου, Αρωνιάδη, Ψιλώτη, Λωριδοπούλου, Κουτσοπούλου, Χύσκα.

 

*Φωτογραφιες των Ενώσεων μαζί

  • Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com