Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά για τους Νέους της Νίκης, αρχίζουν οι τελικές αξιολογήσεις

Με τον φιλικό αγώνα της Κυριακής (10/5) ολοκληρώθηκε η διαδικασία προπονήσεων και φιλικών αναμετρήσεων για τους Νέους της Νίκης. Τα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί για τον κάθε ποσοσφαιριστή από τον κ. Μπράτσο έχουν κατατεθεί στο Τεχνικό επιτελείο της ομάδας ώστε να γίνει η τελική αξιολόγηση. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου:

«Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής, οι ομάδες της ΝΙΚΗΣ (Νέοι) και του Άρη Μελισσατίκων τίμησαν τη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη.

Συμπαίκτες του και η αγαπημένη του ομάδα συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα και έδωσαν ένα μήνυμα πως ό,τι δεν ξεχνάς δεν πεθαίνει ποτέ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες ήλθαν ισόπαλες με σκορ 4-4 σε ένα πολύ ωραίο αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που τίμησε και αυτός με τη σειρά του την εκδήλωση μνήμης για τον Αλέξανδρο.

Τα γκολ της ομάδας Νέων του Συλλόγου πέτυχαν οι Γκλαβίνης, Ντίνος Βουρδάκης, Μπλούχος και Λαρίσης.

Με αυτό τον αγώνα ολοκληρώθηκε η διαδικασία προπονήσεων και φιλικών αγώνων, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο για την πρώην ομάδα Κ-17 του Συλλόγου.

Τα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί, ατομικά για τον κάθε ποδοσφαιριστή, από τον κ. Μπράτσο έχουν κατατεθεί στο Τεχνικό επιτελείο της ομάδας, από το οποίο θα γίνει και η τελική αξιολόγηση των νεαρών παικτών, ώστε να στελεχώσουν τις ομάδες που θα δημιουργηθούν τη νέα χρονιά.

Ευχαριστούμε όλους για τη συνέπεια, τον σεβασμό, τη διάθεση και το ήθος που επέδειξαν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις