Νίκη για τους «μπέμπηδες» του Ερμή και καυστική δήλωση από τον Θ. Βλαχόπουλο!

Οι «μπέμπηδες» του Δημήτρη Μπράτσου κέρδισαν με 5-2 τον νεανικό και αξιόμαχο, Απόλλωνα του Θανάση Βλαχόπουλου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Δημητριάς και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν «δίχτυα» με τους Κανούτα (2’, 15’), Μαγαλιό (45’), Πινιάρη (79’) και Αφεντίτσα (89’), ενώ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν γκολ με τους Φ. Βλαχόπουλο (48’) και Παναγιωτάκη (55’).

Επίσης, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Θανάσης Βλαχόπουλος, θέλησε μέσω του Goalpost.gr να προχωρήσει στην εξής δήλωση: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το ”παρών” στο γήπεδο της Δημητριάς για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι, αλλά και στην αντίπαλη ομάδα για τη συμπεριφορά μου και την ένταση μου. Όμως, τους κυρίους, με τα κοντά παντελονάκια και τις σφυρίχτρες, που καθορίζουν τα αποτελέσματα και τους τρόπους λειτουργίας ενός παιχνιδιού, δεν θα τους σεβαστώ, σε καμία περίπτωση».

Διαιτητής
: Αθηναίος.
Βοηθοί: Δημητράκης, Θάνος.
ΕΡΜΗΣ: Αλπάκης, Καπίτσας (80’ Ντάκης), Τσουκαλάς, Καμένος, Μαλαμούλης, Πουλιάνας, Μπουμπούκης (68’ Αφεντίτσας), Ακριβόπουλος, Πινιάρης (85’ Γκέτας), Κανούτας, Μαγαλιός (54’ Στύλας).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Α. Βλαχόπουλος (46’ Μπέιντο), Παπαπαναγιώτου (75’ Δουλάς), Ντάγκαλος, Κουζιώκας, Καραγιάννης (70’ Καραβάς), Παναγιωτάκης, Α. Δημόπουλος, Ψαθάς, Τσιάντος (60’ Συρταρωτής), Φ. Βλαχόπουλος, Ν. Δημόπουλος.
Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις