Μία “ανάσα” από τη Νίκη Βόλου ο Λόρι Κέρι!

Σημαντικό προβάδισμα, έναντι των ανταγωνιστριών ομάδων που διεκδικούν τον Λόρι Κέρι, απέκτησε η Νίκη Βόλου, μετά τη συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον Νίκο Ιμεράι. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μετά την εντυπωσιακή του πορεία με τον Αστέρα Αμαλιάδας στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά και στα πλέι οφ της κατηγορίας, έχει γίνει το μήλον της έριδος για ομάδες τόσο της Γ’ Εθνικής, κυρίως, όμως για συλλόγους της Football League. Και πώς να μην γίνει όταν σε 28 συμμετοχές πέτυχε 21 γκολ, χωρίς να είναι ο σέντερ φορ της ομάδας της Πελοποννήσου.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η Νίκη Βόλου θα προσθέσει έναν φυσικό ηγέτη στη μεσαία γραμμή, έναν παίκτη που κάθε προπονητής θέλει στο οπλοστάσιό του.

Το βιογραφικό του Λόρι Κέρι

Ο ποδοσφαιριστής είναι γόνος οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία (ερχόμενοι οικογενειακά στην Ελλάδα όταν αυτός ήταν μόλις δύο ετών) αλλά έχει ελληνική υπηκοότητα. Μάλιστα, προ διετίας υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, όπου στα 14 του έκανε και ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, η οποία συμμετείχε στο Α’ τοπικό.  Τρία περίπου χρόνια αργότερα, εκφράστηκε ενδιαφέρον για την εξέλιξή του από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή να μετακομίζει στη Βέροια της Β’ Εθνικής στα 18 του χρόνια. Η πρόταση του Ηρακλή για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη απορρίφθηκε από τη Βέροια, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην ομάδα της Ημαθίας μέχρι τα 21 του χρόνια. Ενδιαφέρον έδειξαν για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Μπάγερν Μονάχου, χωρίς όμως να προχωρήσει η μεταγραφή του στις ομάδες υποδομής των δύο συλλόγων.

Οικονόμος Τσαριτσάνης και Χανιά ήταν οι δύο επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2013-14 μετακόμισε στην Κατερίνη για λογαριασμό του Πιερικού της Football League. Ο Αιολικός ήταν η ομάδα με την οποία συνέχισε την ανοδική του πορεία, για λογαριασμό του οποίου σημείωσε 14 τέρματα σε 25 συμμετοχές. Με τον Α.Ο. Τρίκαλα θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League στη Β’ Εθνική, σκοράροντας έξι φορές σε 13 παιχνίδια. Το 2016 θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ της ΑΕΛ Καλλονής και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μετακομίσει στον Βόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τον οποίο κέρδισε φανέλα βασικού στους τελευταίους έξι αγώνες, σημειώνοντας τρία τέρματα. Φέτος αποτέλεσε τον ηγέτη του Αστέρα Αμαλιάδας, με τις δικαστικές αποφάσεις να του στερούν το δικαίωμα να πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις