Προσφυγών συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τους Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, Δημήτρη Διαμαντόπουλου και ο Διονύσης Μακρυδημήτρης κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με σκοπό να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται. Θυμίζουμε, πως στον Διαμαντόπουλο κατατέθηκε στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 4.200 ευρώ, καθώς…

…οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιθυμούν την παραμονή του παίκτη στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων», πάντως, δεν έχει ακόμη αποσύρει την προσφυγή, περιμένοντας τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Ο Διαμαντόπουλος δεν είναι αρνητικός να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά, άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως πρώτον θέλει να διασφαλίσει τα χρήματά του και δεύτερον θα επιδιώξει, σύμφωνα με πληροφορίες, να πετύχει αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του.
Το πιθανότερο είναι ο Δήμητρης Μακρυδημήτρης (έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ και τη νέα χρονιά), όπως και ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, αλλά και όλοι όσοι δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά, να κληθούν μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο, να πάρουν κάποια χρήματα και να λύσουν το συμβόλαιό τους κοινή συναινέσει.
Όλα αυτά, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Με την προϋπόθεση, βέβαια, να βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα ηγηθούν του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις