Πρώτο φιλικό για Γ.Σ. Αλμυρού με Κ19 Ολυμπιακού Π.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στα Χάνια την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, η οποία προετοιμάζεται στο Πήλιο. Το ματς θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Μάνθος» και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Ο Στέλιος Αρσένος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Μόνο ο Νίκος Μπαρούτας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο ικανός αριστερός μπακ, έχασε όλη τη δεύτερη εβδομάδα των προπονήσεων λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Η τεχνική ηγεσία έχει στη διάθεσή της το υπόλοιπο ρόστερ, που είναι το εξής: Σταυράκης, Κοντογεωργάκης, Βίτσος (τερματοφύλακες), Στουρνάρας, Κόκκας, Ναουμίδης, Καλαμίδας, Καρράς, Βανγκέλι, Αλεξανδρής, Τσιώλης, Κοντοβάς, Τσελεπής, Κρανάς, Διμηνάς, Τζοβάρας, Τσιουρής, Παπακώστας, Μπιρμπίλης, Πρατής, Δήμου (ο τελευταίος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα από την ακαδημία του συλλόγου).

Επίσης, ίσως αγωνιστούν κάποιο διάστημα και τέσσερις ακόμη νεαροί παίκτες που μετέχουν στην προετοιμασία του ΓΣΑ και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν μια και αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Ο λόγος για τον Στέλιο Τιμπλαλέξη της Δήμητρας, τον Αποστόλη Λάμπο του Πρωτεσιλάου, τον Βαγγέλη Τετριμίδα των Μυρμιδόνων και τον Τρικαλινό φοιτητή Χρήστο Μπακάλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις