Στη Φούτμπολ Λιγκ και 4 δευτεραθλητές από την Γ’ Εθνική μέσω διπλών αγώνων μπαράζ

Μπορεί να καθυστέρησε η ΕΠΟ να ανακοινώσει το πόσες, τελικά, ομάδες θα ανέβουν φέτος από την Γ’ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, σήμερα και ενώ ήδη έχουμε διανύσει τέσσερις αγωνιστικές, ανακοινώθηκε τι θα ισχύσει στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στη Φούτμπολ Λιγκ θα ανέβουν οι οκτώ πρωταθλητές των ομίλων, καθώς και τέσσερις δευτεραθλητές, οι οποίοι θα προκύψουν από διπλούς αγώνες μπαράζ. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στους δευτεραθλητές, Βορρά και Νότο, και θα προκύψουν τέσσερα ζευγάρια. Αυτά θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες και οι τέσσερις νικητές, βάσει των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ και του ΚΑΠ θα ανέβουν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, από την Γ’ Εθνική θα ανεβαίνουν στην Football League οι 8 πρωταθλήτριες ομάδες από τις ισάριθμες ομάδες της Γ Εθνικής, καθώς και 4 δευτεραθλητές, που θα προκύψουν από μπαράζ αγώνες μεταξύ των 8 συνολικά δευτεραθλητών του φετινού πρωταθλήματος. Οι αγώνες μπαράζ θα είναι διπλοί και βάσει των κανονισμών της UEFA και του ΚΑΠ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις