Οι εγγραφές συνεχίζονται στην μπασκετική ακαδημία “Ανόρθωσις” (photos)

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη νέα μπασκετική ακαδημία “Ανόρθωσις”, με το σωματείο να μετρά ήδη 90 παιδιά στο ενεργητικό του και δήλωση συμμετοχής σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου του συλλόγου:

ΝΕΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ‘ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ’

Πρόσφατα στη πόλη μας δημιουργήθηκε ένα αθλητικό σωματείο, με το όνομα ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Η νέα ακαδημία που έχει ζωή μόλις δυο μήνες, ήδη μετρά 90 μικρούς αθλητές και αθλήτριες ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι, τζούνιορς) όπου θα πάρει μέρος με αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ;

Αγαπητοί γονείς, Ε Λ Α Τ Ε να μας γνωρίσετε…

Ε Λ Α Τ Ε, φέρτε τα παιδιά σας να γνωρίσουν το μπάσκετ, το οποίο θα τους προσφέρει πολλαπλά οφέλη στη σωματική και ψυχική τους υγεία, αλλά και στη φυσική τους κατάσταση.

Τα οφέλη είναι μακροχρόνια, καθώς το μπάσκετ δημιουργεί δυνατούς χαρακτήρες και κτίζει τους πρωταθλητές του αύριο στον αθλητισμό, και το κυριότερο στη ζωή.

Με το μπάσκετ θα βοηθηθούν στη κοινωνικοποίησή τους, μέσα από τη συνεργασία με άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

Με το μπάσκετ θα μάθουν να χρησιμοποιούν το σώμα τους και να συγκεντρώνονται στο στόχο.

Με το μπάσκετ θα αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα και θα μάθουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται, για το κοινό συμφέρον.

Ε Λ Α Τ Ε, να γνωρίσετε τα γήπεδα μπάσκετ, πάντα σε κλειστούς  χώρους, που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί να αθληθεί και να εκτονωθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ε Λ Α Τ Ε να συναντήσετε το προπονητή που θα εμπνεύσει το παιδί σας , που θα το κάνει να νοιώσει την ασφάλεια που νοιώθει με τους γονείς του, που θα προσαρμόσει τη προπόνηση στις διαθέσεις και τις ανάγκες του κάθε παιδιού. Το προπονητή που εξελίσσεται συνέχεια, για να μη τον ξεπερνά η εποχή.

 

Όλοι οι προπονητές και προπονήτριες των Ακαδημιών μπάσκετ, είναι πτυχιούχοι Γυμναστές, με ειδικότητα μπάσκετ, ήταν ή είναι παίκτες μπάσκετ, σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών και γενικότερα, είναι επώνυμοι για τις μέχρι σήμερα επιδόσεις τους.

Πιστεύουν απόλυτα και επενδύουν στην διαπροσωπική σχέση. Γνωρίζουν πώς να επικοινωνούν με τα παιδιά, θα περνούν χρόνο μαζί τους και εκτός των προπονήσεων, για τη δημιουργία προσωπικών σχέσεων με το κάθε αθλητή ξεχωριστά, γεγονός που  είναι σίγουρα και το κλειδί για καλό αποτέλεσμα.

Κάθε μέρα στην ακαδημία θα είναι διαφορετική. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν με τους συμπαίκτες τους, πριν και μετά τη προπόνηση, να δουλέψουν σκληρά στο γήπεδο, και να φύγουν ευτυχισμένα και χαρούμενα.

Κάθε μέρα η προπόνηση θα είναι διαφορετική, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών του κάθε τμήματος.

Αγαπητοί γονείς,

Βοηθήστε τα παιδιά σας, στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του μυοσκελετικού τους συστήματος.

Φροντίστε για το κτίσιμο του μυαλού των παιδιών σας. ΟΙ coaches λένε, ότι το μπάσκετ είναι 60% τεχνική και 40% μυαλό. Αποκτώντας μπασκετικό IQ, το παιδί αποκτά στρατηγική σκέψη , αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, αφού καλείται κάθε φορά να παίρνει πρωτοβουλίες, να βελτιώνει τη παρουσία του και τις δεξιότητές του.

Στόχος της ακαδημίας είναι να  δημιουργήσουμε νέους παίκτες, νέους μπασκετμπολίστες και μέσα από την ομαδικότητα να καταλάβουν πως πρέπει να λειτουργούν όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στη ζωή.

Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι, όσα παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις λειτουργώντας με επαγγελματικά πρότυπα, μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:

-Γενικός Αρχηγός: Παπαχρήστος Βασίλειος(6931042330),

-Υπεύθυνος Προπονητής Ακαδημιών: Καπουρνιώτης Μιχάλης(6936578196),

-Προπονητής: Γαλανάκης Νίκος(6937014336).

-Προπονητής: Συλεόπουλος Βαγγέλης(6948387397).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις