Περισσότερες λύσεις για Δόξα για το παιχνίδι με ΝΠΣ Βόλος

Στο προπονητήριο της ομάδας στο Νικοτσάρα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος.
Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη ετοιμάζονται με ηρεμία και συγκέντρωση στο στόχο τους για την δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί.
Όσοι δεν αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα έπαιξαν εκπαιδευτικό διπλό σε δύο τριαντάλεπτα, με την ομάδα των Κ19 του Χρήστου Αθανασιάδη. Το πραγματικά ευχάριστο στη φετινή Δόξα είναι η αγαστή συνεργασία των δύο τεχνικών του συλλόγου. Ο Βεργέτης είναι πολύ κοντά στους μικρούς και σε κάθε ευκαιρία συμμετέχει στο πλάνο των προπονήσεων τους.
Η προπόνηση της Τετάρτης έγινε σε ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό καθώς κορυφώθηκε η ένταση της προετοιμασίας των παικτών και με βάση το πλάνο θα ακολουθήσουν προπονητικές μονάδες εφαρμοσμένες πάνω στις απαιτήσεις του παιχνιδιού της Κυριακής.
Στα ευχάριστα για τον προπονητή της Δόξας είναι η επιστροφή και η ένταξη στο πρόγραμμα των προπονήσεων για τους Νίκο Κουσκουνά και Ντενίζ Μπαϊκαρά. Αυτό προσφέρει δύο περισσότερες επιλογές, μιας και ο Βεργέτης θα έχει για την κορυφή της επίθεσης άλλη μια λύση, την αποτελεσματικότητα του Κουσκουνά δίπλα στους Ισπανούς Πέρεθ και Κρουθ. Φυσικά η παρουσία ενός παίκτη-πολυεργαλείο όπως είναι ο Μπαϊκαρά είναι πάντα χρήσιμη με την πάντα σταθερή απόδοση του έμπειρου μεσοεπιθετικού.
Μοναδική απουσία παραμένει αυτή του νεαρού Χασάν Σουμά. Ο Αφρικανός μέσος βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της αποθεραπείας και κυριολεκτικά δεν βλέπει την ώρα να μπει στην ενεργό δράση.

Πηγή: SportDrama

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις