Δίκαια κι απλά… ο Διαγόρας επικράτησε της Σκιάθου

Δίκαιη επικράτηση για τον Διαγόρα στην εντός έδρας αναμέτρηση επί της Σκιάθου με 3-0, σ’  ένα αποτέλεσμα που ήταν εξαρχής αναμενόμενο και δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής.

Πολύ καλή παρουσία για τους γηπεδούχους που δημιούργησαν προϋποθέσεις για να σκοράρουν και στο πρώτο ημίχρονο,  ωστόσο το δεύτερο 45λεπτο ήταν εκείνο στο οποίο μετουσίωσαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Από την άλλη πλευρά πολύ καλή εικόνα παρουσίασε η ομάδα της Σκιάθου που απέσπασε τα ευμενή σχόλια των αντιπάλων της, καθώς στηριζόμενη σε νέα παιδιά έτρεξε πάρα πολύ, κάλυψε χώρους και στο βαθμό που της αναλογεί ήταν ανταγωνιστική, χωρίς φυσικά να δικαιούνται κάτι περισσότερο, αφού περιορίστηκε σε καθαρά αμυντικό ρόλο.

Για τη νησιωτική ομάδα αξίζει να αναφέρουμε ότι το πλάνο ανάδειξης νεαρών ποδοσφαιριστών συνεχίζεται πολύ καλά, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παρουσία  πέντε 15χρονων, εξαιτίας και των πολλών απουσιών που υπήρχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 47ο λεπτό  όταν ο Καραμπούζης με κεφαλιά έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Βαλωτής την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Το 2-0 ήρθε  τρία λεπτά αργότερα (50’), όταν ο Κούβελας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Γουτούλη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 82’ με πλασέ του Κουβελά σε κενή εστία, μετά από ασίστ του Τζιόλα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζερης, Καραμπούζης, Κ. Καραπλιάγκος (46’ Τζιόλας), Ιωάννου  (20’ λ. τρ. Καλιακούδας), Πρασσάς, Σ. Καραπλιάγκος, Γουτούλης (83’ Λ. Καραμανλής), Κυριάκος (83’ Ντάφος), Κουβελάς, Κουρούμαλος, Βαλωτής

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Αλ. Τζελάι, Νασιάκος, Ντ. Πρίφτι, Αλί, Σταμέλος (80’ Κυπαρισσός), Τάσος (83’  Τζ. Αϊντίνι), Μανωλιός (68΄ Σ. Αϊντίνι), Χισάι, Αλικά, Μπάμπα (85’ Τσότσι)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις