Με ΑΓΣ Ιωαννίνων ο Ολυμπιακός Β. για την πρώτη νίκη στο σπίτι του

Με σκοπό την πρώτη του επιτυχία στο «σπίτι» του παίζει σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων στις 18.00 στο κλειστό του ΕΑΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός καθοδηγούμενος από έναν καταπληκτικό Δημήτρη Μπόγδανο, που φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 36 πόντους, πανηγύρισε την παρθενική του επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα επί Τιτάνων Παλαμά με 85-75.
Η νίκη αυτή αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και του Αντώνη Μυριντζή, καθώς βλέπουν ότι οι πραγματικές τους δυνατότητες βρίσκονται πολύ ψηλότερα απ’ ό,τι είχαν δείξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ασφαλώς αυτό το θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια. Κόντρα στον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος μέσα στο «σπίτι» του. Κι αυτό γιατί στο πρώτο του ματς εντός έδρας είχε χάσει από τον Πρωτέα Γρεβενών.
Για το σημερινό ματς υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και του Αντώνη Μυριντζή βρίσκονται οι Δημήτρης Μπόγδανος, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Σταμάτης Σκαμάγκας, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Αλέξανδρος Λουλούδης, Βασίλης Κυριακόπουλος, Βασίλης Μπουσκολίτης, Ραφαήλ Στύλλας, Θωμάς Χαρχαρής.

Το πρόγραμμα
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΟΚ Βέροιας
Εύαθλος-Καλαμπάκα
Μαντουλίδης-Μελίκη
Ολυμπιακός Β.-ΑΓΣ Ιωαννίνων
Ίκαροι Τρ.-Τιτάνες
Νικόπολη-Δόξα Λευκάδας
Ρεπό: Πρωτέας Γρεβ.