Χωρίς Ρόβα και Φάμπιο η Νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Με προπόνηση σε ήπιους ρυθμούς, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/11) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει του αυριανού ντέρμπι, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Ο Γιώργος Κούτσης κι οι συνεργάτες του είδαν όλους τους ποδοσφαιριστές τους να συμμετέχουν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα, πλην του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα που αποκόμισε πριν δύο Κυριακές, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, και του Φάμπιο Ταβάρες. Ο Πορτογάλος είναι το πιο πρόσφατο “θύμα”, στο πλαίσιο των συνεχόμενων τραυματισμών στο στρατόπεδο των κυανόλευκων, καθώς αποκόμισε μία θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του, κόντρα στην Αναγέννηση, κι αντικαταστάθηκε πρόωρα. Αμφότεροι ακολουθούν θεραπείες, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους, μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Φωκικό, την ερχόμενη Κυριακή.

Οι ιθύνοντες της Νίκης, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του κ. Κούτση αμέσως μετά την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΣΑ, “πονοκεφαλιάζουν”, όσον αφορά τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές, πέρα από τους τραυματισμούς, δείχνουν εμφανή σημάδια κόπωσης. Παράλληλα, όμως, άπαντες έχουν στο μυαλό τους πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που η Νίκη επιβάλλεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κι έτοιμη να το κερδίσει.

Η 18μελης κυανόλευκη αποστολή δε θα ανακοινωθεί πριν το παιχνίδι, με τον τεχνικό της ομάδας της Νίκης, να αποφασίζει για αυτήν λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις