ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στην τελική ευθεία, η τοποθέτηση συνθετικού τάπητα

“Σάρκα κι οστά” παίρνει το όνειρο πολλών ετών για την ομάδα του Μαγνησιακού,  αναφορικά με τη λύση του γηπεδικού προβλήματος, του ιστορικού συλλόγου.

Μετά από σχετικό αίτημα της διοίκησης, το οποίο είχε γίνει δεκτό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  εγκρίθηκε το σχετικό κονδύλι και πλέον υπογράφηκε η σύμβαση έργου, προκειμένου στο αμέσως επόμενο διάστημα (εντός 30 ημερών) να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής συνθετικού τάπητα, στο ένα από τα δύο  γήπεδα (βοηθητικό) του συλλόγου.

Άμεσα αναμένεται να γίνει ο διαγωνισμός, προκειμένου να αναδειχθεί  ο ανάδοχος εκτέλεσης του έργου εγκατάστασης του σύγχρονου συνθετικού τάπητα. Παράλληλα θα τρέξει και ένα πρόγραμμα παράλληλων έργων, όπως τα αποστραγγιστικά, ο φωτισμός, η επέκταση περίφραξης, ώστε το γήπεδο να γίνει  αγωνιστικών διαστάσεων και ο καλλωπισμός του χώρου, το κόστος των οποίων θα επιβαρύνει την ίδια τη διοίκηση του Μαγνησιακού.

Η σχετική σύμβαση έργου υπογράφτηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχου Μαγνησίας, Δωροθέας Κολυνδρίνη, παρουσία του Προέδρου του Μαγνησιακού, Κώστα Γκουγκουλιά και των μελών της διοίκησης,  Τάκη Μεταξά κι Αλέξη Οικονόμου, που έχει και το ρόλο του Τεχνικού Συμβούλου στο Μαγνησιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις