Λ. Μπακάλης: Θέλουμε το κάτι παραπάνω φέτος

Μια πρεμιέρα γεμάτη υποσχέσεις ήταν η χθεσινή για τον Ρήγα Φεραίο. Η πρώτη – μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα – συγκέντρωση της ομάδας στο γήπεδο επιφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις, με φρέσκα πρόσωπα να φέρνουν μια πνοή αλλαγής και ελπίδας, και τους παλιούς παίκτες της ομάδας να εγγυώνται, με την πείρα και…

…τις παραστάσεις τους, τη σταθερά ανοδική πορεία του συλλόγου. Παίκτες και προπονητές, με ταπεινότητα αλλά και φιλοδοξία, συμφώνησαν πως μοναδικό εχέγγυο για την επιτυχία της ομάδας αποτελεί η αγόγγυστη εργατικότητα και η προσήλωση στο στόχο, που δεν είναι άλλος από το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατηγορία. Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν τις προσεχείς μέρες από τον Λάκη Μπακάλη, οι οποίοι χθες έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση.
Όπως τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής της ομάδας, κ. Λάκης Μπακάλης, «το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Συμμετέχουν μεγάλες, ιστορικές ομάδες, όπως για παράδειγμα η Νίκη Βόλου και ο Τύρναβος, ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας αρκετά ψηλά. Κι αν συνυπολογίσουμε σ’ αυτό το ότι φέτος πέφτουν επτά ομάδες, καταλαβαίνετε ότι, στην ουσία, πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να μην υποβιβαστείς. Αναμφίβολα μας περιμένει μια δύσκολη και κοπιώδης χρονιά. Ωστόσο, έχουμε πίστη στην ομάδα και φιλοδοξούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε το κάτι παραπάνω από πέρυσι – έστω μια βελτίωση 10% μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη που θα δώσουμε». Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και την ολοκλήρωση του ρόστερ, ο κ. Μπακάλης τόνισε: «Δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ – ευελπιστούμε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα. Κατά 70% ο κορμός της ομάδας έχει μείνει απαράλλαχτος από πέρυσι. Δημιουργήθηκαν ορισμένα κενά στην επίθεση, κι αυτά τα κενά προσπαθούμε τώρα να αναπληρώσουμε: Μιλάμε, βασικά, για τέσσερις παίκτες, έναν φορ και τρεις περιφερειακούς. Το αγωνιστικό μας πλάνο θα διαμορφωθεί σε συνάρτηση με το υλικό που θα έχουμε: Η τακτική μας θα προσαρμοσθεί στους παίκτες που θα έχουμε στη διάθεσή μας. Εύχομαι μόνο να μην υπάρχουν τραυματισμοί και τα όποια προβλήματα να λύνονται εν τη γενέσει τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις