Απάντησε ο Ρήγας στην “άριστη” φιλοξενία: Τραμπουκισμοί, ρίψεις αντικειμένων και επίθεση Παπαδόπουλου σε ποδοσφαιριστή μας

Νέα ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου για τα επεισόδια του ΕΑΚ

Η διοίκηση του Ρήγα απάντησε στην “άριστη φιλοξενία” της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού Βόλου, υποστηρίζοντας πως αδιάψευστος μάρτυρας είναι η εικόνα από την διαδικτυακή κάλυψη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ολυμπιακού Βόλου κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος δηλώνει δικηγόρος,θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο λόγος έναντι κάποιου άλλου δεν ευσταθεί σε κανένα δικαστήριο, απεναντίας οδηγεί μόνο σε ψευδείς εντυπώσεις, ενώ τα μάτια εκατοντάδων φιλάθλων και των θεατών του διαδικτυακού voloslive, που έδειχνε την χθεσινή αναμέτρηση, τους καθιστά αδιάσειστους μάρτυρες της τραγικής εικόνας των τραμπουκισμών, της ρίψης αντικειμένων και της εισόδου των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο με κίνδυνο την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας.
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί ποτέ να μας εκπροσωπήσει σε δικαστική αίθουσα ο κ. Παπαδόπουλος ως νομικός μας σύμβουλος για ευνόητους λόγους!
Υ.γ.:Ο ίδιος επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, αλλά παρόλα αυτά η φιλοξενία του ήταν άψογη…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις