Στη Στυλίδα δοκιμάζεται ο ΓΣ Αλμυρού (pregame)

Στη Στυλίδα με την τοπική ομάδα δοκιμάζεται στις 15.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ύστερα από οκτώ αγωνιστικές. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Θησέα την περασμένη Δευτέρα. Εκτός έδρας ο ΓΣΑ μετρά δύο νίκες σε Τσαριτσάνη (3-1 τον Οικονόμο) και Κατερίνη (1-0 τον Πιερικό), καθώς και μία ισοπαλία στην Άμφισσα (0-0 με τον Φωκικό).

Η Στυλίδα στην έδρα της έχει από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα.

Ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού Στέλιος Αρσένος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πάβλι Βανγκέλι και Στέλιου Αλεξανδρή, που είναι τιμωρημένοι.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής, Ηλίας Γκίκας.

Το σημερινό παιχνίδι στην Στυλίδα θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Χρήστο Νάκα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Ιωάννης Καλύβας της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις