Παίξε FIFA 19 με τον Ολυμπιακό Β. στο κατάστημα Public Βόλου

Διαγωνισμό FIFA19 με πλούσια δώρα, αφιερωμένη στην “Κιβωτό του Κόσμου” διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Γίνε εσύ ο πρωταθλητής στον διαγωνισμό FIFA19, που διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με το κατάστημα Public Βόλου.

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα παίξουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και διεκδίκησε την 1η θέση στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Public Βόλου, Όγλ 28, την Τετάρτη 12/12/18 στις 17:00.

Οι τρείς φιναλίστ θα κερδίσουν από έναν τίτλο FIFA19 ενώ ο πρωταθλητής θα κερδίσει και μία επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο δημοσιογράφος Ευθύμης Χούτας.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Κιβωτό του Κόσμου, έναν εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Από σήμερα έως και την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικό κουτί στο κατάστημα Public, Όγλ 28, όπου ο καθένας μας θα μπορεί να συνδράμει οικονομικά, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του σπουδαίου έργου του οργανισμού.