Δεύτερη νίκη και με… “τριάρα” για Μυρμηδόνες

Σκοράροντας σε κρίσιμα σημεία η ομάδα των Μυρμιδόνων πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στην έδρα της επί της Αγίας Άννας με 3-0, βρίσκοντας το δρόμο  προς τα δίχτυα μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και δυο στις αρχές του β’ μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να προηγηθούν σε κάποια από τις  καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Έτσι οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από εκτέλεση κόρνερ του Ν. Βούλγαρη και κεφαλιά του Κατσαβριά στο 25ο λεπτό.

Από κει και πέρα ήταν κυρίως ένα παιχνίδι κέντρου και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Με  δυο γκολ που σημείωσαν στις αρχές του β’ ημιχρόνου με πανομοιότυπο τρόπο, οι Μυρμηδόνες, έβαλαν τέλος σε όποια επιδίωξη υπήρχε από πλευράς Αγ. Άννας, για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Στο 50’ και 55’ από ασίστ του Ν. Βούλγαρη, ο Ηλίας Αράπης με διαγώνιο σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-0 και το 3-0 αντίστοιχα, δίνοντας τη σπουδαία νίκη, από βαθμολογικής σημασίας, στην ομάδα του,  αφού από εκείνο το σημείο κι έπειτα η αναμέτρηση μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογιωργάκης, Κοντοβάς, Κωτούλας, Κατσαβριάς, Κουφάκης (78’ Καλαμάς), Βούλγαρης, Αράπης, Μακρής (65’ Πιπινής), Ναούμ (75’ Μάντζαρης), Μπούρχας, Κ. Μπινας  

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας,  Στεργιόπουλος, Πετσιμέρης, Καραλλόπουλος, Δερβένης (46’ Αλεξανδρίδης), Σ. Τσιουρέλης   (60’ Κανδύλας), Κ. Τσιουρέλης (70’ Πασχάλης), Ματθαίου (72’ Ζαφειρίου), Χατζητρακόσιας, Ζαρίφης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις