Διαμαρτυρίες για Πρωτεσίλαο… ισοπαλία με Ακρόπολη

Ισόπαλοι με σκορ 1-1, ήρθαν Πρωτεσίλαος κι Ακρόπολη στην αναμέτρηση που έγινε στον Πτελεό. Στο β΄μέρος σημειώθηκαν όλα τα τέρματα, ενός παιχνιδιού που κύλησε σε αθλητικά πλαίσια χωρίς κανένα πρόβλημα μεταξύ των ομάδων, αλλά με έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για τη διαιτησία.

Αρχικά για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους διαμαρτυρήθηκαν οι παράγοντες του Πρωτεσιλάου (τονίζοντας ότι δεν έχουν κερδίσει πέναλτι ως τώρα), αλλά κυρίως για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της  Ακρόπολης, με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του Σέσκλου.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα της Ακρόπολης και μόλις η δεύτερη για τον Πρωτεσίλαο (η προηγούμενη στην πρεμιέρα και πάλι εντός έδρας).

Στο α’ μέρος είχαν καλύτερη παρουσία οι γηπεδούχοι και δημιούργησαν ευκαιρίες όταν ο  

Σιαμανίκος έκανε κεφαλιά από κόρνερ κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας, όπως συνέβη και στην επόμενη καλή στιγμή σε κεφαλιά το Κ. Κόρκου αυτή τη φορά.

Η καλύτερη ευκαιρία στο β’ μέρος ήταν για τους φιλοξενούμενους, με χαμένο τετ α τετ του Αντωνίου στο 55’.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 75’ με εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Απόστολος Λάμπος, όταν έκλεψε τη μπάλα κι έφυγε στην αντεπίθεση, για να ολοκληρώσει με βολέ έξω από την περιοχή, που έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας της Ακρόπολης.

Στο 83΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή στον Θ. Κόρκο, που δεν δόθηκε, για να έχουμε στο 85΄ πέναλτι υπέρ της Ακρόπολης, το  οποίο ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τους γηπεδούχους.

Η παράβαση δόθηκε για τράβηγμα πάνω στο Μερμίγγη κι ενώ η μπάλα είχε καταλήξει πλάγια εκτός γηπέδου, μακριά από το σημείο που υποδείχθηκε το πέναλτι, όπως ισχυρίζονται οι γηπεδούχοι…

Για την Ακρόπολη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χάνος που ευστόχησε διαμορφώνοντας το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μανος, Ακριβούσης, Σιαμανίκος, Λεϊμονής, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Σούδης, Θ. Κόρκος, Απ. Λάμπος, Ερ. Μουσμέλιο, Παναγιώτου (87’ Τσουβαλιάς)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Σφονδύλιας (65’ Αξιώτης), Τσούτσας (50’ Αντωνίου), Τ. Κολημήτρας, Κ. Κολημήτρας, Χάνος, Μαυρίδης (75’ Κουτλούμπασης), Παγώνης, Αντωνίου, Ν. Μερμίγγης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις