H οικονομική ασυνέπεια ο βασικός λόγος αποχώρησης του Κατσουράνη από την Παναχαϊκή

Ο Κώστας Κατσουράνης ολοκλήρωσε προ μερικών την συνεργασία του με την Παναχαϊκή, αποχωρώντας από την θέση του τεχνικού διευθυντή σε μία εξέλιξη η οποία οφείλεται στην οικονομική αφερεγγυότητα των τελευταίων μηνών. Δεν είχαν χρήματα για να κεράσουν γλυκά οι παίκτες!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 εδώ και 2,5 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία του στην ομάδα της γενέτειράς του η οποία άμεσα ανέβηκε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην δεύτερη κατηγορία τερματίζοντας μάλιστα στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται ομαλά για τους Πατρινούς οι οποίοι μάλιστα είδαν τον Κώστα Κατσουράνη να παραιτείται από την θέση τεχνικού διευθυντή. Στην ανακοίνωση αποχώρησής του ο «Κατσούρ» έκανε λόγο για διαφορά φιλοσοφίας αλλά και οικονομικά ζητήματα. Ειδικά μάλιστα για την δεύτερη παράμετρο, υπάρχουν αρκέτα θέματα που μένουν εκκρεμή.

Πιο συγκεκριμένα, βασικός λόγος δυσαρέσκειας από πλευράς Κατσουράνη είναι το ακατάλληλο γήπεδο που αναγκάζεται να χρησιμοποιεί η ομάδα για τις προπονήσεις της το οποίο αφενός δεν ευνοεί την βελτίωση των παικτών αφετέρου δε ελλοχεύει ο κίνδυνος αρκετών τραυματισμών. Παράλληλα, υπήρε οικονομική ασυνέπεια προς τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν για βιοπορισμό το σποε και τα 500 ευρώ που δεν του καταβάλλονταν δυσκόλευαν ακόμα και τις πιο απλές καθημερινές τους ανάγκες όπως τα χρήματα για βενζίνες ή και τα κεράσματα στην ονομαστική τους εορτή.

Ουσιαστικά, στην Παναχαϊκή ο στόχος της ανόδου που είχε τεθεί από πλευράς διοίκησης ήταν δυσανάλογος με την συμπεριφορά προς τους παίκτες σε οικονομικό επίπεδο με τον Κατσουράνη να δηλώνει παραίτηση καθώς θεωρούσε ότι οι συνθήκες εργασίας δυσχέραιναν συνεχώς το έργο του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις