Πετυχημένη εκδήλωση του Ολυμπιακού Β. για την “Κιβωτό του Κόσμου” (photos)

Εκδήλωση αφιερωμένη στην «Κιβωτό του Κόσμου» πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με το κατάστημα public στο Βόλο. Εμπνευστές της εκδήλωσης ήταν ο διευθυντής του Ολυμπιακού Ανδρέας Κικίλιας και ο υπεύθυνος του διαφημιστικού τμήματος Γιώργος Μπακίρης. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπαιξαν FIFA 19 με έξι τυχερούς που προέκυψαν μετά από κλήρωση και δύο παιδιά της «Κιβωτού», που πήραν μέρος στο διαγωνισμό, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Πρώτος νικητής ήταν ο Ευθύμης Δανιλόπουλος (έπαιξε συμπαίκτης με τον Αντώνη Καμπλιώνη), δεύτερος ο Βαγγέλης Γιαννίκος (παρτενέρ του Γιώργου Πατσή) και τρίτος ο Στάθης Βλαχάβας (συμπαίκτης με τον Θανάση Μαργαρίτη).

Και οι τρεις κέρδισαν από έναν τίτλο FIFA 19, ενώ ο πρώτος νικητής παρέλαβε από τον διευθυντή του Ολυμπιακού, Ανδρέα Κικίλια και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων  των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό, έχοντας παρτενέρ ένα ακόμη άτομο ήταν οι Αντώνης Καμπλιώνης, Γιώργος Πατσής, Θανάσης Μαργαρίτης, Θανάσης Καναβός, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Χρήστος Πορής και Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, με επικεφαλής τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Μουρτζίνος, ο έφορος δημοσίων σχέσεων Κυριάκος Κυριακόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Αλέκος Μεταφτσής.

Επίσης, κληρώθηκαν δύο εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της διοίκησης του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Μουρτζίνος, ενώ για το έργο που επιτελεί η «Κιβωτός του Κόσμου» μίλησε ο παιδαγωγός Κωνσταντίνος Καρανάσιος.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ακολούθησαν οι απονομές και οι αναμνηστικές φωτογραφίες με τους νικητές και τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί το κατάστημα public στο Βόλο και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Μιχάλη Λογοδότη, ο οποίος αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του Ολυμπιακού για την πραγματοποίηση της εκδήλωση και βοήθησε τα μέγιστα για την υλοποίησή της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις