Παπαγιάννης: Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά

Η Εθνική U18 πήρε άνετα τη νίκη επί της Κροατίας και ο Γιώργος Παπαγιάννης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της «γαλανόλευκης» στο Ευρωμπάσκετ.
«Προετοιμαστήκαμε πολλές ημέρες για το παιχνίδι Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η άμυνα ήταν το «κλειδί» για να φθάσουμε…

…στη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας δίνει κίνητρο, βάλαμε κάποια σουτ κι αυτό είναι το κίνητρό μας, αλλά κοιτάμε τη συνέχεια. Θέλουμε την πρώτη θέση για να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Έλληνας σέντερ, ενώ συνέχεια ρωτήθηκε για τις πολλές… μάχες που κέρδισε απέναντι στον Ζούμπατς:
«Προσπάθησα να παίξω άμυνα. Ο κόουτς μού ανέθεσε τον παίκτη, τον έκοψα, τελείωσε. Τον είχα παρακολουθήσει κάποιες φορές, είδα τις κινήσεις του και ήξερα τι να κάνω».
Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στους στόχους της Εθνικής στο Ευρμωπάσκετ U18: «Σίγουρα, μπορούμε να φθάσουμε ψηλά. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, εδώ θα κοιτάξουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις