Πήρε προβάδισμα… και νίκη, ο Πρωτεσίλαος στην Αγ. Παρασκευή

Τη δεύτερη νίκη του και πρώτη σε εκτός έδρας αναμέτρηση, πέτυχε  ο Πρωτεσίλαος επικρατώντας στην έδρα της Αγίας Παρασκευής επί της τοπικής ομάδας με σκορ 3-1. Με γρήγορο γκολ στη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι, που σκόραραν συνολικά τρεις φορές όταν συνολικά πριν από αυτό το ματς είχαν πετύχει μόλις επτά τέρματα.

Από την άλλη πέμπτη συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους που “ισοφάρισαν” το σερί πέντε συνεχόμενων νικών που είχαν μετά την ήττα της πρεμιέρας!

Στο 12΄ εκτελέστηκε κόρνερ και μετά από κομπίνα που έγινε κοντά στο σημαιάκι, ο Κοπάνας με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Σούδη έκανε το 0-1.

Στο 58’ ο Σιόβας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε προσωρινά, σε φάση που ο τερματοφύλακας του Πρωτεσιλάου ζήτησε επιθετικό φάουλ. Στο επόμενο λεπτό (59’) οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Θ. Κόρκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κ. Κόρκος με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Στο 80’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα, με τη δεύτερη προσπάθεια, ο Ι. Λάμπος, αφού στην πρώτη σημάδεψε το δοκάρι. Όμως από τον διαιτητή δόθηκε επανάληψη, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων  αυτή τη φορά να είναι εύστοχος.
Ο Ι. Λάμπος είχε δοκάρι και νωρίτερα (70’) με πλασέ χαμηλά, που χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού των γηπεδούχων και κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ σημαντική στιγμή για να προηγηθούν, με τετ α τετ του Σταματίου όταν το σκορ ήταν στο 1-1, με τον ίδιο παίκτη να αποτυγχάνει σε παρόμοια φάση και πριν την ισοφάριση της ομάδας του.

Αντίστοιχα πολύ καλή στιγμή για να κάνουν το 0-2, έχασαν και οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος, με τον Κοπάνα, που μετά από εκτέλεση  κόρνερ έκανε την κεφαλιά, έστειλε όμως τη μπάλα εκτός εστίας, αυτή τη φορά.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Κουσκουρίδας, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου (69 Ιωακειμίδης), Χρόνης (68’ Μαλακασιώτης), Πάσα (70’ Τσιγκλιφής), Ρουσσάς, Σιόβας, Σταματίου

ΠΡΩΤΕΣΙΛΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Ι. Λεϊμονής, Σιαμανίκος (85’ Χριστοδούλου), Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Μουσαμπέλιου (75’ Τσουβαλιάς), Θ. Κόρκος, Α. Λάμπρος, Σούδης, Κοπάνας (85’ Μπουρτζής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις