Σημαντική επιτυχία του Αιολικού, 68-61 την Αγριά B.C

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Αιολικός Βόλου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας επί της ισχυρής ομάδας της Αγριάς B.C με 68-61.
Οι στόχοι των δύο ομάδων διαφορετικοί. Ο μεν Αιολικός πάλευε για να διατηρηθεί σε μια ζώνη ασφαλείας, για να παραμείνει στην κατηγορία ως νεοφώτιστη ομάδα, η δε Αγριά B.C για να παραμείνει στη διεκδίκηση τωνplayoff.

Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Δυνατές μάχες σώμα με σώμα εκατέρωθεν, με τελικό νικητή την νεανική ομάδα του Αιολικού με 68-61

Δεκάλεπτα: 08-16, 23-27, 45-38, 68-61
Διαιτητές:Τσουμαχίδης – Κοντοστάθης
Αιολικός (Μάνος) Κουτσούκης, Λογοδότης 6, Σαμαράς 29(5), Παλάσκας, Σούλης 10(1), Γεωργατζής, Κολτσιδόπουλος 8(2), Παπανικολάου 4, Φερχάτι , Βαγιόπουλος, Μπούρας 11, Στρέτζος.
Αγριά B.C :(Στρατίκης): Μητρουλάς 7(2), Καλογερόπουλος 12, Καραμανλής 9(1), Κοντογιάννης, Θεοδώρου 2, Κοψιαλής 4, Καραθάνος 6, Ρόσσιος, Παπαζήσης 10(1), Καζεπίδης 11(3).

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αιολικού σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και ήταν πολύ δύσκολο το έργο των διαιτητών. Παρ’ όλα αυτά η διαιτησία των κ.κ.  Θεοδώρου Τσουμαχίδη και Χρήστου Κοντοστάθη ήταν άψογη. Οι καλές διαιτησίες  βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος και κρατούν τα παιδιά στο παρκέ.

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας και τους φίλους του Αιολικού για τη φίλαθλη και κόσμια  συμπεριφορά τους.

Τα παιδιά του Αιολικού αφιερώνουν τη νίκη στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου που δίνει τη δική της μάχη για να βγει νικήτρια και να επιστρέψει υγιής στους ανθρώπους που την αγαπούν και την χρειάζονται. »

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις