Με τον αέρα του φαβορί ο Ολυμπιακός με Αχιλλέα Νεοκ. (pregame)

Τη δέκατη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα επιδιώξει να αποσπάσει στο σημερινο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας να κλείσει νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018. Το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα αρχίσει στις 15.00.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ισοπαλία με τον Φωκικό στην Άμφισσα, που είχε ως αποτέλεσμα να μοιράζονται, πλέον, την πρώτη θέση με τη συμπολίτισσα Νίκη, τη στιγμή που για δύο μήνες ήταν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του 4ου ομίλου.

Ο Περικλής Αμανατίδης όλη την εβδομάδα δούλεψε μαζί με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός, με στόχο να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Απέναντι σε μια ομάδα εκ των ουραγών του πρωταθλήματος, καθώς με εννέα βαθμούς ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, μαζί με τον Φωκικό.

Δύο-τρεις αλλαγές αναμένονται στην ενδεκάδα, με τη μία να είναι αναγκαστική, καθώς ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Θυμίζουμε, πως τραυματίας είναι και ο Σάκης Σάββας, γεγονός που σημαίνει πως έχουν τεθεί «νοκ άουτ» και οι δύο δεξιοί ακραίοι μπακ. Η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή λύση για το ποιος θα αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ο Κώστας Παλιούρας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως έδειξε και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Φωκικό και δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Αστέριο Γιακουμή, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του και είχε καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής. Παραμένει, επίσης, άγνωστο να θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Βασίλης Σαχινίδης, ο οποίος στο ματς με τον Φωκικό επανήλθε στην ενεργό δράση μετά από δύο μήνες, παίζοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι να δούμε και πάλι τον Κώστα Φλίγκο να παίζει ως βασικός.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Μπουτζίκος θα καλύψει σίγουρα τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ δεν αναμένονται αλλαγές και στο κέντρο της άμυνας, όπου οι Λεάντρο Πίντο και Μπάμπης Οικονομόπουλος θα είναι οι δύο στόπερ. Οι Ντέιβιντ Ναζίμ, Σερτζίνιο, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται το Σάββατο και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Πορής, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Νόνης, Οικονομόπουλος, Πίντο, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Ευθυμιάδης, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρι, Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Φλίγκος. Δύο από τους παραπάνω παίκτες θα αποκλειστούν της 18αδας.

Ο διαιτητής
Ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας θα «σφυρίζει» στο σημερινό παιχνίδι. Βοηθοί θα είναι οι Χρήστος Καραγιάννης και Χρήστος Νάκας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπάρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο σηερινό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
-Τιμή εισόδου: 10€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις