Για το θετικό αποτέλεσμα στην Ιτέα ο ΓΣ Αλμυρού (pregame)

Στα πρώτα εννέα παιχνίδια της φετινής Γ’ Εθνικής ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο. Όμως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες από τη Νίκη στο «Αθανάσιος Ραγάζος» και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στην Καρδίτσα.

Σήμερα στις 15.00 οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να μην τριτώσει το κακό παίζοντας στην έδρα του Αστέρα Ιτέας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη, τόσο γιατί θα παίξουν μακριά από το «σπίτι» τους, όσο και για το γεγονός ότι ο Αστέρας δείχνει φορμαρισμένος αυτή την εποχή, μετρώντας τρεις νίκες στη σειρά.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα στη διάθεση του Στέλιου Αρσένου βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Πάβλι Βανγκέλι, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής, Ηλίας Γκίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις