Σε οικογενειακό κλίμα η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ποδοσφαιρικής Νίκης (photos)

Η ποδοσφαιρική Νίκη είναι μία οικογένεια και αυτό φάνηκε για ακόμη μία φορά στη χθεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο και σε αυτό συνέτεινε και η προχθεσινή επιτυχία επί της Ξάνθης. Μπορεί επί της ουσίας να ήταν απλά μια νίκη γοήτρου, αλλά για τους «κυανόλευκους» ήταν κάτι παραπάνω διότι επιτεύχθηκε κόντρα σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Με τη νίκη, αλλά κυρίως με την αγωνιστική τους εικόνα έπεισαν και τον πιο δύσπιστο οπαδό τους ότι φέτος η ομάδα θα αλλάξει οπωσδήποτε κατηγορία.


Αυτό λίγο-πολύ τονίστηκε και από όσους μίλησαν στη χθεσινή εκδήλωση. Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του ΓΣΒ «Η Νίκη», Στέργιος Φάτσης, που εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι «κυανόλευκοι» θα κερδίσουν την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ:

«Κάθε χρόνο είμαστε στον ίδιο χώρο και κάνουμε τις ίδιες ευχές για τη νέα χρονιά. Οι ευχές είναι συγκεκριμένες: υγεία και ευτυχία στους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους. Κάνουμε επίσης μία άλλη ευχή και φέτος είμαστε κοντά στο να εκπληρωθεί, δηλαδή το να ανέβει η ομάδα κατηγορία.

Νομίζω ότι φέτος οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από ότι στο παρελθόν. Στην ομάδα μας έχουμε ένα μίγμα παικτών με εμπειρία και ταλέντο. Η αξία μας φάνηκε και στον αγώνα της Τετάρτης όπου νικήσαμε μία ομάδα που ήταν δύο κατηγορίες παραπάνω από εμάς. Το να αλλάξουμε, λοιπόν, κατηγορία είναι περισσότερο πιθανό από κάθε άλλη χρονιά. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Το ίδιο αισιόδοξος ήταν και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, Νίκος Ιμεράι:

«Θέλω να σας καλωσορίσω σε αυτή τη γιορτή που έχει καθιερώσει η διοίκηση. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, τα μέλη της διοίκησης και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νίκης, μιας και όλοι βοηθούν στο έργο που έχουμε ξεκινήσει προκειμένου να δούμε την ομάδα σε υψηλότερες κατηγορίες. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Οι ποδοσφαιριστές να είστε δυνατοί, όπως είσαστε ως τώρα. Έχετε αποδείξει ότι διαθέτετε ψυχή και γι’ αυτό βρισκόσαστε στη Νίκη Βόλου. Εύχομαι του χρόνου που θα είμαστε πάλι εδώ να έχουμε αλλάξει κατηγορία και να έχουμε βάλει άλλους στόχους».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Τάσος Καντούτσης, που είπε τα εξής:

«Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου θέλω να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Επίσης η νέα χρονιά να μας βρει στη Φούτμπολ Λιγκ».
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε συμβολικά στους ποδοσφαιριστές μία βασιλόπιτα και ένα μπουκάλι κρασί.