Φουλάρουν για σέντερ φορ στη Νίκη – Φέρνει πρόταση ο Δωματάς

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου συνεχίστηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησής της, κόντρα στον Πιερικό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δούλεψε με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, καθώς κανένας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού κι όλοι οι μη γηγενείς παίκτες επέστρεψαν κανονικά στον Βόλο, προκειμένου να μπουν ξανά στο πρόγραμμα προπονήσεων. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως με εισήγηση του Γιώργου Παρασκευαΐδη και τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας, στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης, οι οποίοι άφησαν θετικές εντυπώσεις.

Ο Σέρβος προπονητής των κυανόλευκων, μαζί με τους συνεργάτες του, επιθυμούν, σε αυτήν την κρίσιμη χρονική καμπή των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ, να διατηρηθεί ακέραια η ομοιογένεια του συνόλου, προκειμένου να μην επηρεαστεί στο αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο, μέχρι στιγμής, τα πηγαίνει περίφημα, όντας στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα κι αήττητο στο πρωτάθλημα. Απέναντι στη Νίκη, την Κυριακή, θα βρεθεί ο επικίνδυνος Πιερικός, ο οποίος με νέο προπονητή τον Νίκο Θεοδοσιάδη, πραγματοποίησε μία επιβλητική νίκη κόντρα στη Στυλίδα, εντός έδρας με 5-1, στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των “μελανόλευκων” πριν την περίοδο των εορτών. Οι ιθύνοντες της Νίκης, όμως, γνωρίζουν καλά πως αν η ομάδα τους πιάσει τα αναμενόμενα στάνταρ απόδοσης αγωνιστικά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν αντίπαλο της στην κατηγορία και, βάσει αυτού, θα καταφέρει να συλλέξει ακόμα ένα υπερπολίτιμο “τρίποντο” στην κούρσα πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί.

Προς την έξοδο ο Δωματάς, προτεραιότητα στο “εννιάρι” μεταγραφικά

Όσον αφορά τα νέα στο κομμάτι των προσθαφαιρέσεων στο έμψυχο δυναμικό, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν. Ο λόγος για τον Γιάννη Δωματά, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, για οικογενειακούς λόγους. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί άμεσα στον Βόλο, προκειμένου να διαπραγματευτεί την “ελευθέρας” του. Η διοίκηση των κυανόλευκων είναι “ανοικτή” σε προτάσεις για τον παίκτη κι αν ικανοποιηθεί οικονομικά, θα του επιτρέψει να μετακινηθεί σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Στα μεταγραφικά, Ράτκο Ντόστανιτς και Νίκος Ιμεράι είχαν, πριν μερικές μέρες, το πρώτο τους ραντεβού, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα. Σε συνεργασία οι δυο τους, έχουν “βολιδοσκοπήσει” τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους, με κάποιους από αυτούς να έχουν προσεγγιστεί ήδη από την ομάδα και να διαπραγματεύονται τον ερχομό τους στον Βόλο, για λογαριασμό της Νίκης. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση  του Χρήστου Τζιώρα, ενώ άμεσα θα αποκτηθεί ποδοσφαριστής που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, σε αντικατάσταση του Κυριαλάνη. Βάσει του ρεπορτάζ, οι πρώτες ανακοινώσεις δε θα αργήσουν να έρθουν, με τις κινήσεις και τους χειρισμούς των ιθυνόντων της ομάδας να είναι πολύ προσεκτικές, όσον αφορά τα μεταγραφικά, καθώς επιθυμία όλων είναι να αποκτηθούν παίκτες “ετοιμοπόλεμοι”, οι οποίοι θα μπορέσουν να κάνουν αμέσως τη διαφορά στον αγωνιστικό τομέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις