Τέλος ο Κόεφ και άλλοι τέσσερις στην ΑΕΛ

Η κινητικότητα της ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου συνεχίζεται, με τους  “βυσσινί” εκτός από αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, να προχωρούν και σε αποδεσμεύσεις. Με τα έως τώρα δεδομένα και αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, παρελθόν από την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θα αποτελέσουν πέντε ποδοσφαιριστές. Μάλιστα και με τους πέντε έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία και μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Από την συγκεκριμένη λίστα ξεχωρίζει ο Αλεξάντρ Κόεφ, με τον Γάλλο αμυντικό μέσο να έχει 8 συμμετοχές με 1 γκολ έως τώρα. Ο 27χρονος θεωρείται και φυσικά είναι εξαιρετικά ποιοτικός, ωστόσο οι συχνοί τραυματισμοί του, έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να σκεφτούν σοβαρά την λύση της συνεργασίας τους.

Ο δεύτερος που όπως αναφέραμε θα αποχωρίσει εκτός φυσικά εξαιρετικού απροόπτου είναι ο Θοδωρής Τριποτσέρης ο οποίος φέτος δεν έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Συμμετοχή δεν έχει και ο Πασχάλης Κάσσος που επίσης δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, ενώ την πεντάδα των αποχωρήσεων κλείνουν οι Πέταρ Κούνιτς και Σουάντ Σαχίτι.

Ο Βόσνιος επιθετικός έχει 9 συμμετοχές χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει και παρότι αρχικά έγινε προσπάθεια να δοθεί δανεικός, φαίνεται να μένει ελεύθερος, εκτός αν την τελευταία στιγμή επανέλθει το σενάριο του δανεισμού. Από την άλλη ο Κοσοβάρος μέσος έπαιξε σε 8 παιχνίδια χωρίς ουσιαστικά να δείξει κάτι φοβερό και από την στιγμή που υπήρξε ενίσχυση στο κέντρο, αποφασίστηκε η αποχώρησή του.

Οι Θεσσαλοί πάντως δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εδώ την ενίσχυση η οποία θα κλείσει με την απόκτηση νεαρού τερματοφύλακα. Ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ο τερματοφύλακας που θα αποκτηθεί θα πλαισιώσει τον Ισλανδό Έγκμουντουρ Κρίστινσον που η αλήθεια είναι πως στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις