ΠΑΕ Α.Ε.Λ.: «Μόνιμα θύματα του… συνεργείου της διαιτησίας»

Το πρώτο πέναλτι που δεν δόθηκε στην Α.Ε.Λ. αλλά και το ακυρωθέν γκολ του Μίλος Ντέλετις στην αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στους Αρκάδες, προκάλεσε την «έκρηξη» της Λάρισας, που δήλωσε «συνηθισμένη στις διαιτητικές αδικίες, τόσο εμείς όσο και ο κ. Κούγιας».

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Λ.:

«Δηλαδή κύριε Γραμμένε και κύριε Σιδηρόπουλε διεθνή διαιτητή αν κάνουμε ανακοίνωση τώρα και γράψουμε ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος από τον βοηθό διαιτητή Σίπκα της ενώσεως του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, όταν ο Ντέλετιτς πρίν πάρει την μπάλα καλύπτεται όχι από έναν, αλλά από δύο αντιπάλους, θα μας καλέσει ο κ. Λαίνης σε απολογία και μάλιστα σαν υπότροπους για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου;

Δεν πειράζει, τόσο η ιστορική ομάδα μας όσο και ο κ. Κούγιας έχουμε συνηθίσει από το 1996 και μετά, από τότε δηλαδή που ιδρύθηκε το “συνεργείο” να είμαστε τα μόνιμα θύματα, όχι ανθρωπίνων λαθών, να διαμαρτυρόμαστε δικαιολογημένα, να μας καλούν σε απολογίες, να δικαιωνόμαστε με τα χρόνια με τα διάφορα koriopolis, να δικαιωνόμαστε από πραγματικούς Εισαγγελείς και πραγματικούς Δικαστές, αλλά προηγουμένως να μας έχουν εξοντώσει οικονομικά με πειθαρχικές τιμωρίες εκατοντάδων χιλιάδω ευρώ (μέχρι σήμερα 800.000€), αλλά να συνεχίζουμε να υπάρχουμε».