Τον νεαρό Θόδωρο Λουκά απέκτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού

Την αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης αναζητούν οι παίκτες που αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ένας από αυτούς, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Θόδωρος Λουκάς, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Γ.Σ. Αλμυρού.
Ο Λουκάς αγωνιζόταν στην Αναγέννηση από τον Απόλλωνα Λάρισας, ως δανεικός, με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν την άδεια της Λαρισινής ομάδας, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Να σημειώσουμε, πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα, πριν την αποχώρησή της.
Η ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού είναι η εξής: “H επιτροπή ποδοσφαίρου τού Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού μέσου Θοδωρή Λουκά. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ανήκε την φετινή χρονιά στην Αναγέννηση Καρδίτσας όπου είχε 12 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου και ανήκει, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Τέλος, η επιτροπή ποδοσφαίρου ευχαριστεί την διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας για την μεσολάβηση της απόκτησης του εν λόγω ποδοσφαιριστή”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις