Μόνο νίκη με Μετέωρα βλέπουν στον Ολυμπιακό Β.

Το παιχνίδι της Κυριακής με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα απασχολεί όλους στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία φιγουράρει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι καιρικές συνθήκες έχουν σαφώς βελτιωθεί, η θερμοκρασία έχει ανέβει, το χιόνι έχει λιώσει σε μεγάλο βαθμό και το ματς αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται με σοβαρότητα και με μεγάλη συγκέντρωση, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη αγωνιστικά για το Κυριακάτικο παιχνίδι, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, για να παραμείνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην κορυφή του ομίλου.

Από το παιχνίδι με τα Μετέωρα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κλεβί Κόλα, ο οποίος στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Δίπλα στον Ντέιβιντ Ναζίμ, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» σ’ ένα κομβικό παιχνίδι. Θυμίζουμε, πως δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό ο νεοαποκτηθείς Παντελής Ριζογιάννης, καθώς ο 30χρονος μέσος θα μπορεί να ενισχύσει τη νέα του ομάδα από το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού στις 23/1.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να ξεπεραστούν κάποιες διαδικασίες, προκειμένου να εκδοθεί από την ΕΠΟ το δελτίο του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς και ο Σέρβος μέσος να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σήμερα είναι η τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γεγονός που σημαίνει πως αν το δελτίο του Στεφάνοβιτς δεν είναι έτοιμο σήμερα, τότε ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τα Μετέωρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις