Νίκη… υπό το φως των προβολέων, για Ηρακλή

Με τον Βασίλη Πανόπουλου να κάθεται πρώτη φορά στον πάγκο του, ο Ηρακλής επικράτησε με 3-1 της Σκιάθου σε  “ατμοσφαιρικό” παιχνίδι υπό το φως των προβολέων, που έγινε στο Βασδέκειο, το βράδυ της Κυριακής (18.30’).

Ως δίκαιη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νίκη των γηπεδούχων, αφού ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα,  αφού η Σκιάθος προηγήθηκε στο δεκάλεπτο, αξιοποιώντας ένα διάστημα στο οποίο ήταν καλύτερη.

Από κει και πέρα, όμως, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αγωνίστηκαν με πολύ πάθος,  είχαν πολλά τρεξίματα κι ένταση στο παιχνίδι τους -’ίσως πραγματοποίησαν την καλύτερη εντός έδρας εμφάνιση τους- δείχνοντας ξεκάθαρα ότι επιθυμούσαν να κερδίσουν την αναμέτρηση με κάθε τρόπο.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης,  αν και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει νωρίτερα, καθώς απείλησαν αρκετές φορές τον τερματοφύλακα Παπάρα, που έκανε κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν  κυρίως με στημένες μπάλες.

Το 0-1 έχει σημειώθηκε στο 9’ με τον Ντ. Πρίφτη  που έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Μανωλιό μέσα στην περιοχή,  στο ύψος του πέναλτι κι αριστερά, με τον σκόρερ της Σκιάθου να πετυχαίνει το γκολ με το αριστερό πόδι, αν και το καλό του είναι το δεξί…

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου (30’) ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, όταν ο Δημητρίου μετά από γέμισμα έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής και δεξιά και με διπλή προσποίηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπάρα κάνοντας το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα ανοιχτή με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να  φτάσουν στο γκολ, κάτι που έγινε στο 86’ όταν ο Ίμπρα πήρε την κάθετη πάσα από τον Πετρόπουλο, στο ύψος της μεγάλης περιοχής κι αριστερά και με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με πλασέ του Δημητρίου μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (92’).

*Οι παράγοντες της Σκιάθος μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη διαιτησία του κ. Καλατζή, όσον αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Μπατσίκώστας, Μακρή, Στρούγγης, Τσαντόπουλος, Ευαγγέλου, Τσούκαλης (93’ Αντζουρης), Δημητρίου, Πετρόπουλος, Ίμπρα, Γκάγκας

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσσος, Αλ. Τζελάι, Μπαμπά, Νασιάκος, Γ. Γκιαουράκης, Μανωλιός (82’ Γ.  Σταμέλος), Σ. Αντιίνι (69’ Σταμέλος), Άλικα, Ντ. Πρίφτη , Χρ. Τζελάι

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις