Αίας… εντυπωσιακός κι ασταμάτητος

Γι’ ακόμη μια αναμέτρηση, ο Αίας απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας πολλά γκολ κι επικρατώντας επί του Πυράσου με 4-0, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Αχιλλείου, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το γήπεδο της Σούρπης.

Η ομάδα της Σούρπης πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές της χρονιές, αφού το κλείσιμο του α΄ γύρου τη βρίσκει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά πολλά τα προβλήματα για τον Πύρασο που παρατάχθηκε χωρίς οκτώ βασικές επιλογές!

Λόγω τραυματισμού εκτός μάχης ήταν οι Τσιλίγκος, Κάρρος, Νούσιας, Στεργίου, Μπαρμπούτας, Μπασδάνης, Τσάκαλος και ο τιμωρημένος Γιοβάνης.
Έτσι, είναι χαρακτηριστικό πως στην ενδεκάδα βρέθηκαν οι νεαροί Κοσμάς, Κωστούλας, Καραδήμας, ενώ αλλαγή μπήκε ο Γκαραβέλας. Οι δύο τελευταίοι έκαναν ντεμπούτο στην Α’ Τοπική με τη φανέλα του Πυράσου, προερχόμενοι από την ακαδημία του συλλόγου.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, αυτό άνοιξε στο 19΄ με πλασέ του Αραπίτσα, από κάθετη πάσα του Θ. Κατσαβριά.

Στο 25’ ο Θ. Κατσαβριάς από σέντρα του Μπιρτσάι έκανε το 2-0, για να έχουμε στο 30’ με εκπληκτική λόμπα ο Χειλάς να κάνει το 3-0, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Μπιρτσάι.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 60΄ με κεφαλιά από τον Αραπίτσα που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, από σέντρα του Τσόγκα.

Στην καλύτερη από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του Γ. Σιαμέτη, ξεχωρίζει το χαμένο πέναλτι στο 50’ με εκτελεστεί τον Κατσαβριά που απέκρουσε ο Πρωτούλης και το δοκάρι με τον Μακανίκα, μετά το 4-0.

*Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Αίαντα Σούρπης για τη ν άψογη φιλοξενία της.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης (65’ Ξηροκώστας),Παπανικολόπουλος (55’ Μακανίκας), Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος, Μπιρτσάι, Τσόγκας (65’ Κωστούλας), Χειλάς (60’ Κ. Κατσαβριάς), Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς

ΠΥΡΑΣΟΣ: Πρωτούλης, Σιαμέτης, Παυλιώτης, Αντωνιάδης, Τσάμης, Τσορμπαντζής, Ζαχαράκης, Σταντσούρης (40′ Γκίνης), Καραδήμας (75′ Γκαραβέλας), Κοσμάς, Κωστούλας
*φωτο αρχείου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις