Ξεσηκωμός στον Θησέα για το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας στην Αγριά

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Θησέα Αγριάς μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και της Στυλίδας. Μάλιστα, οι επιτυχίες αυτές αποκτούν μεγαλύτερη σημασία διότι επιτεύχθηκαν σε βάρος ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο με τους «πράσινους», αυτόν της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Στην αρχή της σεζόν πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι ο Θησέας είναι ένα εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό. Όμως η ομάδα της Αγριάς με πολύ καλές εμφανίσεις έχει «αναρριχηθεί» στην 5η θέση του 4ου ομίλου (τη μοιράζεται με τον Γ.Σ. Αλμυρού), έχοντας 23 πόντους, ενώ έχει αποκτήσει «αέρα» επτά βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη. Την Κυριακή ο Θησέας θα υποδεχθεί τον Αστέρα Ιτέας και θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να εδραιώσει τη θέση του, αλλά και για να πάρει ρεβάνς για την άδικη ήττα του α’ γύρου με ανύπαρκτο πέναλτι. Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Αγριάς, ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές του Λάκη Μπακάλη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις