Πάθος για πρόκριση στην Εθνική κόντρα στη Γαλλία

Αποφασισμένη να δώσει μεγάλη «μάχη» είναι η Εθνική Εφήβων. Απόψε (21.15 ΕΡΤ 2) στο κλειστό Ν. Ιωνίας κοντράρει τη Γαλλία που θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για χρυσό μετάλλιο, με στόχο να πάρει το εισιτήριο για τους «4» του Ευρωμπάσκετ. Η Ελλάδα ρίχνεται σήμερα στη «μάχη» των προημιτελικών του Ευρωμπάσκετ…

…και απέναντί της θα έχει την ισχυρή Γαλλία. Το γεγονός αυτό αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Εθνικής, οι οποίοι όμως έχουν ακόμη περισσότερες φιλοδοξίες όπως επισημαίνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.
«Είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό είναι μια πρώτη επιτυχία. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ομάδες. Σημασία έχει να είμαστε εμείς καλά. Έπρεπε να ξεκουραστούν τα παιδιά γιατί το χρειάζονται μετά την ενέργεια που έδωσαν σωματικά και ψυχολογικά. Η Γαλλία είναι πολύ αθλητική ομάδα, εξαιρετική ομάδα, στηρίζεται στα μεγάλα κορμιά και την αθλητικότητα, παίζει αρκετά χρόνια μαζί, είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.
Θα δούμε τα μειονεκτήματά της, θα τα συζητήσουμε με τους παίκτες. Θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να νικήσουμε, αλλά να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στο ματς για να κερδίσουμε. Είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, τα παιδιά θα κάνουν τεράστια προσπάθεια και θα δείξουν μια προσπάθεια που θα μας κάνει περήφανους και χαρούμενους» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις