Στα Γιάννενα δοκιμάζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός (πρόγραμμα)

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στις 19.30 στα Γιάννενα, καθώς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του τοπικού ΠΑΣ. Στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί στις 17.15 τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στα Πηγάδια η Ξάνθη αντιμετωπίζει στις 19.00 με τη Λαμία.
Οι «πράσινοι» παίζουν δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας και μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Παναθηναϊκός με 28 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα με 17 πόντους είναι στην 14η.
Η Ξάνθη, η οποία προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ θέλει το «τρίποντο» στο γήπεδό της, απέναντι στη Λαμία, η οποία έχασε το περασμένο Σάββατο από τον Παναιτωλικό εντός έδρας (0-2), ενώ την περασμένη Τετάρτη αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Ολυμπιακό, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στη Λαμία. Ο φιλοξενούμενοι θα πρέπει να διαχειριστούν και την κούραση που «κουβαλούν» από την εν λόγω αναμέτρηση.
Ο Πανιώνιος μετά την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχθεί τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Θεωρητικά οι Νεοσμυρνιώτες είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το «τρίποντο» και είναι ευκαιρία να κερδίσουν και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ:
Σάββατο 9/2
17.15 Πανιώνιος-Απόλλων Σμ.
19.00 Ξάνθη-Λαμία
19.30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις