Ντόστανιτς: Θα παίξουμε για τη νίκη όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια

“Ένα ματς όπως τα υπόλοιπα” είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας. Ο Σέρβος τεχνικός συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί για τη νίκη όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράτκο Ντόστανιτς:

“Ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφο για τα καλά του λόγια στο πρόσωπό μου και την ομάδα. Σήμερα μπορεί να μην είδαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αλλά ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Το ξέραμε κι αυτό μετέφερα και στους παίκτες πριν το παιχνίδι ότι είναι μια ομάδα που βρίσκεται δίκαια στη θέση που βρίσκεται, μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, μια ομάδα με την οποία δεν μπορείς να κάνεις πολλές ευκαιρίες. Οι παίκτες μου τα γνώριζαν αυτά από πριν. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, αφού δεν μπορέσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ, να “καθαρίσουμε” τον αγώνα όπως λέμε, στα τελευταία 10 λεπτά έπρεπε να παίξουμε και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι κάποια παιχνίδια που θα πρέπει να το κάνεις αυτό, να είσαι μυαλωμένος 90 λεπτά, γιατί όπως είπα και πριν ο Αστέρας Ιτέας είναι μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται στη θέση αυτή, είναι μια δύσκολη ομάδα.

Κάτι ακόμη, οι φίλαθλοι μας βοήθησαν πάρα πολύ, με τον παλμό, με τη φωνή για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, και σίγουρα θέλουμε ακόμη περισσότερη βοήθεια στα επόμενα παιχνίδια γιατί ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη.

Για την κίτρινη του Μέτσε: “Τι να κάνουμε; Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε, την επόμενη έχουμε ντέρμπι. Ο Μέτσε είναι ένας παίκτης ενδεκάδας, είναι ένας καλός παίκτης. Για μένα είναι 16-17 ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ν’ αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού”.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, σεβόμαστε και τον Ολυμπιακό. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, το ίδιο θα κάνουμε και σ’ αυτό. Είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα, έχουμε πολλά ακόμη παιχνίδια, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε βήμα – βήμα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις