Δύσκολο έργο με Μετέωρα ο ΓΣ Αλμυρού

Στην Καλαμπάκα «εκστρατεύει» σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα των Μετεώρων. Οι «κυανόλευκοι», που θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Κώστα Βελιτζέλο, φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να μη μπλέξουν σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική.

Όπως είναι λογικό, ο Μακεδόνας τεχνικός έριξε το βάρος στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. Οι παίκτες του ΓΣΑ δεν ξέχασαν τη μπάλα που ήξεραν, αλλά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έπληξαν το ηθικό τους. Η ψυχολογία σε κάθε ομαδικό άθλημα παίζει σημαντικό ρόλο και γι’ αυτό ένα θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια.

Μία σημαντική απουσία θα έχει ο Γ.Σ. Αλμυρού στη σημερινή αναμέτρηση με τα Μετέωρα στο γήπεδο της Καλαμπάκας. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο Βαγγέλης Στουρνάρας αντίκρυσε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα, οπότε τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

Ο Ευάγγελος Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. Βοηθοί θα είναι οι Γιώργος Παπαλίτσας και Πέτρος Κανιούρας από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής διαιτησίας ο Αντώνης Ζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο Λαθύρης έχει «σφυρίξει» φέτος σε επτά παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, μεταξύ αυτών και το παιχνίδι Αστέρας Ιτέας-Γ.Σ. Αλμυρού 1-0 στις 16/12.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις