Κ. Βελιτζέλος: Συγκέντρωση και καθαρό μυαλό με Μετέωρα

Ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Κώστας Βελιτζέλος, θα κάνει σήμερα ντεμπούτο τον πάγκο των «κυανολεύκων» στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Μετέωρα στην Καλαμαπάκα. Ο 47χρονος τεχνικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ανέφερε ότι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Γυμναστικός για να φέρει εις πέρας την αποστολή του είναι αγωνιστική διάθεση, συγκέντρωση στο πλάνο και καθαρό μυαλό. Αναλυτικά, η δήλωσή του:
«Μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά στο σημείο που έχουμε φτάσει πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος.
Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε στο παρελθόν και επιδιώκουμε ένα νέο ξεκίνημα. Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους απαιτούμενους βαθμούς για την παραμονή μας μια και η τωρινή βαθμολογική μας θέση δεν μας εξασφαλίζει κάτι. Για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα οφείλομε πρώτα από όλα να έχουμε αγωνιστική διάθεση. Θα είναι σημαντικό επίσης να υπάρχει συγκέντρωση πάνω στο πλάνο μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και να έχουμε καθαρό μυαλό για να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις μέσα στο ματς».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις