Την ΑΕΒ Διμηνίου υποδέχεται σήμερα ο ΓΣ Αλμυρού

Σήμερα Κυριακής για τον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού με ώρα έναρξης τις 18.00 διεξάγεται και μια ακόμη μαγνησιώτικη αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο και την Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου. Ασφαλώς οι γηπεδούχοι είναι το ακλόνητο φαβορί για το ροζ φύλλο. Μέχρι στιγμής διάγουν εξαιρετική πορεία και βρίσκονται στη 2η θέση έχοντας διαφορά δύο βαθμών από τους διώκτες του.

Ο Βαλαμούτης έλειψε κόντρα από το ματς στην Σκιάθο για προσωπικούς λόγους, αλλά σήμερα θα είναι παρών. Έτσι υπό τις εντολές του Γιάννη Στεργιόπουλου βρίσκονται οι Κατσούλης, Καλόγηρος, Μαμούρας Θ., Παπούλιας, Παπαβαΐτσης, Μαμούρας Π., Παπακωνσταντίνου, Βλήτσιος, Μυλωνάς, Χατζής,  Κοντοστάθης, Γώγουλας, Τοκατλίδης, Βαλαμούτης και Θέος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι «πορτοκαλί» ξέρουν ότι θα περάσουν δύσκολο απόγευμα σήμερα, αλλά θα παλέψουν για το καλύτερο. Ο Κώστας Σιδηρόπουλος θα στηριχθεί στους Κουρατίδη, Ζαμπέτογλου, Νίκολη, Χαρχαρή, Βλάχο, Ζούρη, Ντελή, Καλιντζέο, Μπαμπάνη, Γκουντόπουλο και Μαντζουράνη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις