Νίκη του Ηρακλή… και Β. Πανόπουλος “κόντρα” στο Μαγνησιακό

Ακόμα μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε ο Ηρακλής, κερδίζοντας στο Βασδέκειο τον τυπικά γηπεδούχο Μαγνησιακό με 1-0.

Ήταν μία αναμέτρηση που είχε ιδιαίτερο “άρωμα”, καθώς πέρα από τη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες, ο Βασίλης Πανόπουλος που για 20 χρόνια ήταν προπονητής της ομάδας του Μαγνησιακού, για πρώτη φορά βρέθηκε αντίπαλος της, όντας προπονητής του Ηρακλή.

Γενικότερα, αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση, όσο περνούσε όμως ο χρόνος, ο Μαγνησιακός προσπαθούσε να βρει διέξοδο προς την αντίπαλη εστία,  με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ωστόσο να αμύνονται σωστά και να μη δίνουν δικαιώματα.

Σ΄ αυτό συντέλεσε ότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς στο πρώτο μέρος,  με τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου, γεγονός που τους έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστούν το παιχνίδι.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 19ο λεπτό, με κεφαλιά του Τσαντόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσούκαλη στο δεύτερο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι οι παίκτες του Μαγνησιακού προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό και να πιέσουν ακόμη περισσότερο, επιδιώκοντας το γκολ της ισοφάρισης, ο Ηρακλής είναι αυτός που είχε τη μεγάλη φάση.

Στο 69’ μετά από γέμισμα και κεφαλιά του Τσούκαλη μέσα από την περιοχή προς το δεύτερο δοκάρι,  σε κενή εστία ο Χριστογιαννούλας έκανε την προβολή, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία του Βλαχόπουλου, καθώς σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γκαμαλέτσος (71’ Μπαλλάς),  Θεοδωρόπουλος, Ζενούνης, Μυλωνάς, Τσιάνος (65’ Τσένα), Χριστοδούλου (57’ Οικονόμου)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Αλ. Γκίκας, Κικίδης, Τσαντόπουλος, Στρούγγης, Καραλής, Τσούκαλης, Δημητρίου, Παπαϊωάννου (65’ Χριστογιαννούλας), Πετρόπουλος, Τανός (89’ Πιέτρι)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις